Hírek

Scarlett Johansson is csatlakozott a Coen testvérek új filmjéhez

coen-bros-hail-caesarScarlett Johansson is szerepelni fog a Coen testvérek Hail, Caesar! című filmjében, amelyben George Clooney partnere lesz.
Az ötvenes években játszódó film Eddie Mannix egy napjáról szól. A producer fontos szerepet töltött be a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió életében Hollywood aranykorában. A filmben Clooney és Johansson mellett olyan híres színészek szerepelnek, mint Channing Tatum, Ralph Fiennes, Josh Brolin, Tilda Swinton és Jonah Hill.
Az alkotás 2016. február 5-én kerül mozikba – jelentette be a filmet készítő Universal filmstúdió. Johansson már korábban is dolgozott együtt a Coen testvérekkel: 2001-ben szerepelt Az ember, aki ott se volt című produkcióban.
Joel és Ethan Coen 1996-ban a Fargo című filmjükkel megnyerték a legjobb forgatókönyvért járó Oscart-díjat. 2007-ben a Nem vénnek való vidék című filmjüket négy Oscar-díjjal jutalmazták, ebből hármat a fivérek vehettek át a legjobb rendezésért és a legjobb filmért és a legjobb adaptált forgatókönyvért. A testvérpár részt vett Angelina Jolie bemutatásra váró filmje, a Rendíthetetlen forgatókönyvének megírásában is, amelyet szintén az Universal stúdió készít.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya