Hírek

Scarlett Johansson, Laura Dern és Adam Driver Noah Baumbach új filmjében

Impozáns szereplőgárdával jelentkezik ismét Noah Baumbach. A The Meyerowitz Stories rendezője ezúttal Scarlett Johansson-t, Laura Dern-t és Adam Driver-t nyerte meg következő filmjéhez.

A Variety szerint ismét nagy dobásra készül Noah Baumbach. A rendező idei filmje, a The Meyerowitz Stories címen futó családi dráma megmutatta nekünk, hogy Adam Sandler és Ben Stiller is képes a komoly színészkedésre. A több fesztivált is megjárt film még az Arany Pálmára is jelölve volt idén Cannes-ban.

Ezek után nem csoda, hogy hatalmas figyelem övezi az alkotó következő lépéseit, ő pedig nem is tétlenkedik sokáig. Új filmje máris az előmunkálatoknál jár, igaz a projekt még eléggé kezdetleges.

Azt viszont már biztosan tudni, hogy sztárparádéval érkezik az egyelőre cím nélkül futó film. Scarlett Johansson, Laura Dern és Adam Driver is szerepelni fognak a készülő alkotásban. A történetről szintén nincsenek még információk, de a színészeket elnézve van miért reménykednünk.

Johansson-t egyébként utoljára a Csajok hajnalig című vígjátékban láthattuk, míg Laura Dern a Kicsinyítés és az új Twin Peaks révén is a nézők elé került idén. Adam Driver a Logan Lucky – A tuti balhé keretein belül került a mozikba legutóbb, de visszatér még decemberben az új Star Wars-ban (előzetes).

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés