Hírek

Scarlett Johansson lesz Luc Besson francia filmguru új akciófilmjének sztárja

scarlett-johansson-in-avengers-wideScarlett Johansson lesz a sztárja Luc Besson új akciófilmjének. A Lucy című film forgatókönyvét a francia filmguru írta, és ő is rendezi a produkciót.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Johansson egy drogfutárságra kényszerített nőt alakít, akinek szervezete felszippantja az árut, amely egész egyéniségét átformálja. Félelmet és fájdalmat nem ismerő gépezetté válik, aki egy pillanat alatt sajátít el minden begyűjthető tudást és akaraterejével képes mozgatni a tárgyakat – számolt be a filmről a The Hollywood Reporter online kiadása.

Besson a produkciós feladatokat is maga végzi EuropaCorp produkciós cégével, amelynek ügyvezetője Christopher Lambert. Az Elrabolva című sorozat sikerének köszönhetően Besson párizsi cége az angol nyelvű filmek piacán is terjeszkedni kezdett. A közelmúltban alkalmazta az elismert Los Angeles-i producert, Lisa Ellzey-t (Mennyei királyság, Warrior – A végső menet). Az EuropaCorp tavalyi bevétele elérte a 48,7 millió dollárt.

Johanssontól nem állnak távol az akcióhősnők: eljátszotta a Fekete Özvegyet a Bosszúállókban és a Vasember 2-ben, a Lucy előtt pedig még az Amerikai kapitány következő epizódjában is szerepel, amelynek forgatása éppen most folyik.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés