Hírek

Scary Stories to Tell in the Dark – Előzetes

lidérces mesék éjszakája

Itt a Scary Stories to Tell in the Dark teljes előzetese. A film Alvin Schwartz rémisztő novelláin alapul. Dan Hageman és Kevin Hageman forgatókönyve alapján André Øvredal rendezi a filmet, de Guillermo del Toro is közreműködött a produkcióban.

A Scary Stories to Tell in the Dark 1968-ban játszódik egy amerikai kisvárosban, Mill Valley-ben. Sarah egy fiatal lány, aki a város szélén él és szörnyű titkokat rejteget. Amikor egy csapat tinédzser kapcsolatba kerül vele, a valódi horror utat tör magának – olvastuk a Collideren.

Ugyanis nem ők olvassák a könyvet, a könyv olvassa őket! Az előzetes igazi tinihorrort ígér.

A film fontosabb szereplői: Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur és Natalie Ganzhorn.

Scary Stories to Tell I the Dark idén augusztusban kerül a mozikba.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya