Hírek

Scary Stories to Tell in the Dark – Előzetes

lidérces mesék éjszakája

Itt a Scary Stories to Tell in the Dark teljes előzetese. A film Alvin Schwartz rémisztő novelláin alapul. Dan Hageman és Kevin Hageman forgatókönyve alapján André Øvredal rendezi a filmet, de Guillermo del Toro is közreműködött a produkcióban.

A Scary Stories to Tell in the Dark 1968-ban játszódik egy amerikai kisvárosban, Mill Valley-ben. Sarah egy fiatal lány, aki a város szélén él és szörnyű titkokat rejteget. Amikor egy csapat tinédzser kapcsolatba kerül vele, a valódi horror utat tör magának – olvastuk a Collideren.

Ugyanis nem ők olvassák a könyvet, a könyv olvassa őket! Az előzetes igazi tinihorrort ígér.

A film fontosabb szereplői: Zoe Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint, Austin Zajur és Natalie Ganzhorn.

Scary Stories to Tell I the Dark idén augusztusban kerül a mozikba.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..