Hírek

Schwarzenegger mindig is tudta, hogy visszatér

Schwarzenegger Terminátor

Schwarzenegger TerminátorHalhatatlan szállóige lett a „visszatérek”, amit Arnold Schwarzenegger Terminátorként mond, most pedig kiderült, hogy a sztár az életben is komolyan gondolta, amit kiborgként olyan határozottan állított. Tudniillik azt, hogy hiába volt sikeres kormányzója Kaliforniának, nem akart a politikában maradni, mindig is vissza akart térni a filmezéshez, mert ez az igazi szenvedélye.

„Az volt a küldetésem, hogy egy időre felfüggesszem a színészetet, és Kalifornia kormányzója legyek, mert jobbá akartam tenni ezt az államot – mondja a sztár legújabb interjújában. – De soha eszembe sem jutott, hogy karrierpolitikusként folytassam, induljak szenátorként vagy képviselőként, vagy bármi hasonló. A gyerekkori álmom az volt, hogy testépítő világbajnok legyek, utána pedig mozisztár. Ez az álmom valóra is vált, most pedig folytatni szeretném a színészetet. Óriási megtiszteltetés volt egy időre a köz szolgájának lenni, mert élveztem az emberek bizalmát és adhattam nekik valamit cserében, de az én igazi szakmám a színészet, mert ebben lelem a legnagyobb örömöt.”

Közben már forgatják a Terminátor-sorozat következő részét, és az alkotók nekiláttak az információk óvatos szivárogtatásának. A rajongók már törhetik is a fejüket, hogyan alakul az új történet cselekményének idővonala. Ugyanis kiderült, hogy a Terminátor 5-ben benne van az első rész legendás nyitójelenete, amelyben a jövőből megérkező halálosztó ruhát szerez a rátámadó huligánoktól. A jelenet végén a kamera kinyit, és megjelenik az öreg Schwarzenegger, vagyis a T-800-as kiborg a távolabbi jövőből. Hogy ebből a kacifántos helyzetből miként sikerül kikeveredni, a mozikban majd kiderül.

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com