Hírek

Schwarzenegger után újabb ikonikus akciósztár életét mutatja be a Netflix

A nagysikerű életrajzi dokumentumfilm, az Arnold után Sylvester Stallone portréja érkezik novemberben a Netflixre, amelynek rövid teaserét máris elérhetővé tette a népszerű streaming szolgáltató.

Filmkedvelők körében szép sikert aratott az osztrák tölgy életét bemutató Arnold című dokumentumsorozat a Netflixen, így aligha lehet meglepő, hogy a 80-as évek másik megkerülhetetlen akciósztárja, Sylvester Stallone is megkapja a maga portréját.

A streaming szolgáltató novemberben teszi közzé a nemes egyszerűséggel csak Sly címre keresztelt alkotást, amelyhez már meg is érkezett az első teaser.

A Netflix ígérete szerint a Sly párhuzamba állítja majd Stallone karrierjét az általa életre keltett emlékezetes karakterekkel, míg a most 76 éves színész, író, rendező, producer a sikerek mellett élete nehéz pillanataira is visszatekint majd, így kifejezetten izgalmas betekintést nyerhetünk majd a háromszoros Oscar-jelölt sztár életébe.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!