Hírek

Schwechtje Mihály rövidfilmje, az Aki bújt, aki nem mozikban is látható lesz!

Aki bújt, aki nem

Schwechtje Mihály rövid játékfilmje, az Aki bújt, aki nem a mozikban is látható lesz. Az áprilisban a Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál versenyprogramjában szereplő kisfilm A fa alatt című skandináv fekete vígjáték kísérőfilmje lesz.

Egy szegény magyar faluba érkezik egy drága autó. Az utcán bújócskázó gyerekeket nagyon érdekli a kocsi, a sofőr megengedi, hogy beszálljanak. Mikor megtelik, elmennek egy nagyobb körre.

Az Aki bújt, aki nem először a Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon volt látható, ahol méltató kritikákat kapott Schwechtje Mihály rövidfilmje. A film a Médiatanács támogatásával, a Magyar Média Mecanatúra Program keretében készült.

Az Aki bújt, aki nem most országszerte a mozikban is látható lesz: A fa alatt című, többszörös díjnyertes izlandi fekete vígjáték kísérőfilmjeként május 24-től kerül moziforgalmazásba. A rövidfilm mozibemutatója alkalmából május 26-án, szombaton 18.30-kor a budapesti Művész moziban egy különleges, kerekasztal beszélgetéssel egybekötött premiervetítés is lesz a Gyermeknaphoz kapcsolódóan. A kisfilmet ez alkalommal az HBO támogatásával készült Toto és nővérei című román dokumentumfilmmel együtt lehet megnézni. Az est témája a gyermekvédelem lesz.

vertigo

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com