Hírek

Schweiger visszatérése rekord számú német nézőt ültetett a tévé elé

tatort-willkommen-in-hamburg-5Rekordszámú, 12,5 millió nézőt ültetett a képernyő elé vasárnap este Németországban Til Schweiger megjelenése a Tetthely című tévésorozatban.

A színész nyomozót alakított a széria új epizódjában. Schweiger a német televízióban kezdte pályafutását, majd filmsztárként ismerte meg a világ. Nagy sikert aratott többek között Quentin Tarantino Becstelen Briganyk című produkciójában – emlékeztetett a The Hollywood Reporter online kiadása.

A hetvenes évek óta futó Tetthely című krimiszériának utoljára 1993 szeptemberében volt ekkora a nézettsége. Vasárnap este a német nézők 33,5 százaléka kapcsolt az ARD csatornára a krimi és Schweiger kedvéért.

A sztár Kislány a küszöbön című filmjének folytatása ugyancsak nagy siker a német mozikban. A családi vígjátékra – amelynek Schweiger nemcsak szereplője, hanem társrendezője is, továbbá a forgatókönyv megírásában is közreműködött – három hét alatt 5,9 milliárd forintot kitevő összegért váltottak jegyet a nézők, és a produkció jó úton halad afelé, hogy az év legnépszerűbb német filmjévé váljon.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com