Hírek

Artemis: Sci-fi készül a A marsi írójának új regényéből

Phil Lord és Chris Miller rendezi az Andy Weir, A marsi (könyvkritika) írójának új regényéből készülő sci-fit. Az Artemis címen futó alkotás november közepén jelenik meg, hogy a film mikor jönne, azt még nem tudni.


Hirdetés

A marsi hatalmas sikere és a belőle készült Mentőexpedíció című, Matt Damonnal forgatott film után nagy rajongótábor várta már Andy Weir következő könyvét. Az Artemis november 17-én jelenik meg a Crown Publishing gondozásában.

A közeli jövőben játszódó történet helyszíne a Holdon épült város, Artemis, ahol a főhős, egy kisstílű csempész egyszer csak egy nagyszabású összeesküvés hálójában találja magát.

A Phil Lord és Chris Miller rendezőpáros legutóbb a Han Solo-filmen dolgozott, a stábtól azonban pár hét után megváltak. A különálló Star Wars-produkciót végül Ron Howard fejezte be.

Lord és Miller legismertebb munkája az Oscarra is jelölt A Lego-kaland című animációs film, de ők jegyzik a 21 Jump Street – A kopasz osztag című vígjátékot és annak folytatását is, melyek mind kasszasikernek bizonyultak.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés