Hírek

Scorsese kedvenc írójával együtt hozza el nekünk a pókerező Oscar Isaac-et – The Card Counter előzetes

Megérkezett az előzetes az idei év egyik legnagyobb durranásának ígérkező The Card Counter című filmhez. A főszerepben Oscar Isaac, a rendezői székben Paul Schrader, az executive producerek élén pedig Martin Scorsese. Kell ennél több?


Hirdetés

Végre belenézhetünk Martin Scorsese és Paul Schrader legújabb közös produkciójába. Olyan filmek után, mint a Taxisofőr, a Dühöngő bika, vagy a Krisztus utolsó megkísértése az Oscar-díjas és Oscar-jelölt alkotók megint csak együtt ültek neki egy projektnek.

Ezúttal Schrader írta és rendezte a filmet, Scorsese pedig a produceri teendőkkel munkálkodott. A The Card Counter élén Oscar Isaac ül.

A feszült és csavaros thriller egy bosszútörténetet mutat majd be, amelyben a börtönből szabadult Isaac karakterét megpróbálják meggyőzni, hogy menjen a férfi után, aki évekkel korábban rákent egy balhét.

Oscar Isaac mellett szerepel még a filmben Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe és Marlon Hayes is.

A The Card Counter a Velencei Filmfesztiválon tartja majd a világpremierjét. Hogy aztán szeptember 10-én már el is jusson a mozikba. Remélhetőleg a hazai filmszínházak műsorára is felfér majd az igen csak ígéretesnek tűnő alkotás.

A főszereplő Isaac-nek egyébként mozgalmas éve van, hiszen a Dűne is hamarosan végre a mozikba kerül, amelyben ő alakítja Leto Atreidest. Ezek mellett érkezik a The Addams Family 2, valamint idén indul az HBO Jelenetek egy házasságból című adaptációja is, amely Bergman híres alkotását hozza el új köntösben. Nézz bele a sorozatba itt!