Hírek

Scott Eastwood szerepet kapott A leghosszabb út című Nicholas Sparks-adaptációban

EastwoodScott Eastwood, Clint Eastwood fia kapta A leghosszabb út című Nicholas Sparks-regényből készülő film egyik főszerepét.

A Deadline.com beszámolója szerint a Fox 2000 produkciója George Tillman Jr. rendezésében készül. Sparks tavaly megjelent regényének főhőse, egy 91 éves ember, aki autóbalesetet szenved, és kocsijában ragadva, visszatekint az életére: felidézi, hogyan szeretett bele feleségébe.

Scott Eastwood először kapott jelentősebb szerepet a filmvásznon. Ő alakítja a fiatal Luke Collinst, aki beleszeret a végzős hallgató Sophia Dankóba.

A Fox 2000, amely kemény harcot vívott a megfilmesítés jogainak megszerzéséért, a film megjelenését 2015 áprilisára tűzte ki. Sparksnak két korábbi regényéből már olyan sikeres filmek készültek, mint a Kedves John vagy a Menedék.

Az Eastwood-fiú korábban apja több alkotásában, köztük az Invictus – A legyőzhetetlen, a Gran Torino vagy A dicsőség zászlaja című produkcióiban szerepelt. De tévésorozatokban és kisebb független filmekben is bemutatkozott már. A nézők hamarosan a David Ayer rendezte Fury című második világháborús drámában is láthatják, amelynek főszerepét Brad Pitt alakítja.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés