Hírek

Sean Bean és Nicola Walker együtt tekint vissza közös 30 évükre – Marriage előzetes

A BBC új minisorozatában Sean Bean és Nicola Walker egy házaspárt alakít, akik 30. házassági évfordulójukat ünneplik. A Marriage előzetese alapján ez sok múltba tekintéssel, nevetéssel és fájdalommal jár.

A Marriage írója, rendezője és producere Stefan Golaszewski, aki a Him &Her és a Mum című sorozatokért is felel, és aki ezúttal is a családi kapcsolatok terepén mozog új szériájával. A történet Iant (Bean) és Emmát (Walker) követi nyomon, amint a közösen megélt 30 évükre tekintenek vissza. Olyan kérdéseket és tapasztalatokat vonultat fel a négy epizódos sorozat, amelyek minden házasságban előbb-utóbb előkerülnek: bizonytalanságokat, félreértéseket, félelmeket, örömöket, bánatokat,

feltárva egy házasság lehetséges szépségeit és kockázatait.

A sorozatban szerepel Sean Bean és Nicola Walker mellett az Emma apját alakító James Bolam (New Tricks), Emma főnökének szerepében Henry Lloyd-Hughes (Madame Bovary, Ragdoll, A Baker Street-i vagányok), valamint Emma főnökeként Chantelle Alle (We Are Lady Parts).

Sean Bean nemrégiben gyakran láthattuk sikeres sorozatokban felbukkanni. Ezek közül a 2021-es Time-ért BAFTA-t nyert, akárcsak 2017-ben a Broken-ért. Nicola Walker Split című sorozata a napokban érkezett el harmadik, egyben záró évadához, Walkert kétszer jelölték BAFTA-n a legjobb női mellékszereplő kategóriában, míg a Marriage alkotója, Golaszewski elnyerte a legjobb írónak járó BAFTA-t a Mum-ért és a Him & Her-ért – írta a Variety.

A Marriage premierje idén augusztus 14-én lesz.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!