Hírek

Sam Rockwell és Saoirse Ronan párosa zseniálisnak ígérkezik – íme a See How They Run előzetese

Klasszikus, régivágású krimivígjátékban láthatjuk majd Sam Rockwellt és Saoirse Ronant együtt nyomozni az ’50-es évek Londonjának ködös utcáin. Ha mindez nem lenne elég, olyan színészek szereplnek még a szeptemberben érkező See How They Run-ban, mint Ruth Wilson és Adrien Brody.

Az ikonikus, gyakran komikus nyomozópárosokat felvonultató bűnügyi sztorik nagyon jól tudnak elsülni, ott van a legismertebbek közül Holmes és Watson, vagy a frissebb felhozatalból a Tőrbe ejtve Benoit Blanc-ja (Daniel Craig) és Marta-ja (Ana de Armas). Nem kérdés, hogy Rockwell és Ronan párosában is megvan a lehetőség, hogy egy ikonikus duó legyen belőle.

Rockwell Stoppard felügyelőt alakítja, aki az előzetes alapján a tapasztalt, szófukar és marcona nyomozó bőrébe bújik. Mellé kerül nyomozótársnak Stalker (Ronan), a fiatal, lelkes újonc. Ők ketten együtt nyomoznak a londoni West End színháznegyedében, az ’50-es években, ami kapásból igen ígéretes díszletnek ígérkezik, és az alapsztori is kecsegtető: egy elkeseredett hollywoodi producer arra készül, hogy filmre vigyen egy népszerű színházi darabot, ám a produkcióban résztvevő színészek szép sorban gyilkosság áldozatai lesznek. Ennek kell utánajárnia Stalker és Stoppard felügyelő párosának, csakhogy ezzel saját magukat is egyre nagyobb veszélybe sodorják.

Az előzetes alapján Rockwell és Ronan mellett Ruth Wilson és Adrien Brody a See How They Run kulcsfigurái, de szerepel még a filmben Harris Dickinson (The King’s Man), Shirley Henderson (Harry Potter, Bridget Jones), Sian Clifford (Fleabag), Jacob Fortune-Lloyd (Farkasbőrben), Reece Shearsmith (The League of Gentlemen) és Charlie Cooper (Welcome to Flatch) – ők nagyjából mindannyian a gyanúsítottak izgalmas felhozatalát alkotják. A filmet Mark Chappell forgatókönyve alapján Tom George rendezi, akinek ez lesz az első filmje – írja a Collider.

A See How They Run szeptemberben kerül a mozikba, nagyon reméljük, hogy itthon is.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com