Hírek

Selena Gomez és Elle Fanning Woody Allen következő filmjében

Elle Fanning, Timothée Chalamet és Selena Gomez, Woody Allen legújabb filmjének szereplői. (Forrás: Shutterstuck)
Elle Fanning, Timothée Chalamet és Selena Gomez, Woody Allen legújabb filmjének szereplői. (Forrás: Shutterstuck)

Noha még be sem mutatták soron következő alkotását, már az azt követő filmről nyilatkozik Woody Allen. Újabb és újabb színésznők kerülnek filmjeibe, ezúttal a legutóbb a Csábítás című Sofia Coppola filmben szereplő Elle Fanning és a Disney üdvöske Selena Gomez játszanak főbb szerepeket.

Noha a címét még nem tudjuk, Woody Allen már szerepeket oszt legújabb filmjéhez. Selena Gomez és Elle Fanning mellett a férfi főszerepet a 21 éves Timothée Chalamet kapta. Ő játszotta Christopher Nolan Csillagok közöttjében Matthew McConaughey gyerekkori szerepét, de szerepelt Jason Reitman Férfiak, nők és gyerekek című filmjében is. Az idei év lehet neki azonban a nagy áttörés. Ő volt a Berlini Filmfesztivál versenyprogramjában bemutatott Call me by your name egyik főszereplője, dei dén még bemutatják filmjét Christian Bale-lel Rosamund Pike-kal és Saoirse Ronannel. Az sem kizárt hát, hogy a jövő évi Oscar-szezonban hallani fogjuk a nevét, még ha nem is jelöltként, de valamelyik jelölt film szereplőjeként.

A készülő, az IMDb-n egyelőre csak Untitled Woody Allen Project néven ismert film történetéről még nem lehet olvasni. Az Indiewire értesülései szerint azonban egy romantikus drámára számíthatunk egy elhidegült kapcsolatban.

Selena Gomez és Ethan Hawke a Versenyfutás az idővel című filmben

Woody Allen egyébként nemcsak a szereplők újra és újragondolásában tartja a lépést a korral: ez a harmadik filmje új generációs, stream központú stúdiórendszerben. A Kristen Stewart és Jesse Eisenberg főszereplésével készült Café Society volt az első film, amit az Amazon Studio gyártott. Ugyanígy történt a Wonder Wheel esetében is, amiben Kate Winslet szerepel az 1950-es években Coney Islanden. A Wonder Wheel lesz az októberi New York-i Nemzetközi Filmfesztivál zárófilmje.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya