Hírek

Semmi Szezám, csak az utca – Haláli bábjáték magyar nyelvű előzetes

A Haláli bábjáték (The Happytime Murders) előzetesét elnézve tökéletesen értjük, miért kavart óriási botrányt a Szezám utca békés bábjainak bedurvulása. Megértjük, de baromira nem bánjuk.


Hirdetés

 

A Muppet-filmek és számos tévésorozat producer-rendezője, Brian Henson – a muppetek megalkotójának, Jim Hensonnak a fia – nem finomkodott, amikor arról volt szó, hogy megmutassa, mit csinálnak a bábok, amikor a gyerekek nincsenek a közelben. Nem is találhatott volna ideálisabb karaktert a szabadszájú Melissa McCarthy személyében, akihez jól illik ez a vicces és vulgáris móka.

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek – nem túl nagy harmóniában –, a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán. A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízió-műsor, a Boldog bábok bandája – botrányoktól nem mentes – szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük. Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben

porzik a kokó, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek.

Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik…

https://www.youtube.com/watch?v=52tHlxxVPxE&feature=youtu.be

  A film augusztus 30-tól látható a magyar mozikban. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.