Hírek

Serena Williams további filmeket szeretne önmagáról

A teniszcsillag nem ellenzi a Richard király folytatását, további filmekben mesélne a nővéréről, Venusról és önmagáról.

Az Insidernek adott interjújában Serena Williams azt mondta, szívesen mesélné el az ő és húga életét bővebben is a moziban. A történetben mindenképpen van még muníció, hiszen Serenának is megvan a saját útja a sikerhez, ami persze nem ugyanaz, mint a testvéréé.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

„A Richard király tökéletes befejezést kapott Venusszal a teniszpályán. Venus az ő útjára indul, én pedig az enyémre” – magyarázta Serena. „Ez két teljesen különböző történet.”

Azonban életének ezen szakaszát újra átélni nem lehet kényelmes Williams számára. „Nehéz utam volt” – mondta. „Nem voltam jó, aztán fejlődtem. Egy csomó dráma van ebben. Olyan, mint egy szappanopera.”

Az első film Richard Williams (Will Smith) inspiráló, igaz története alapján készült. A rendíthetetlen apa, Richard nagy szerepet játszott Venus (Saniyya Sidney) és Serena Williams (Demi Singleton) felnevelésében – két rendkívül tehetséges sportolóéban, akik végül örökre megváltoztatták a teniszsportot. A jövőjükről alkotott világos elképzelésektől vezérelve és szokatlan módszereket alkalmazva Richardnak volt egy terve, amely a kaliforniai Compton utcáiról a világszínpadra juttatta Venust és Serenát.

Mások mellett Serena és Venus Williams testvérükkel, Isha Price-szal együtt a projekt producerei is voltak. Mint ismeretes, Will Smith Oscar-díjat kapott a film főszerepéért, ám mivel nem sokkal korábban a színpadon felpofozta Chris Rockot, tíz évre kitiltották a gáláról.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés