Hírek

Seth Rogen Charlize Theront hajkurássza

Hollywood egyik legkompetensebb színésznője és vígjátéksztárja közös vígjátékra szerződtek le. Feltehetően Theron jobban ki tud majd bontakozni, mint legutóbbi vígjátékában a Hogyan rohanj a veszTEDbe című filmben.

Seth Rogen alakítja a címszereplő Fred Farskyt, aki egy lecsúszott újságíró. Sorozatos szerencsétlenségei után annyira kétségbeesik, hogy gyerekkori szerelme nyomába ered. A Charlize Theron által alakított nő – aki korábban bébiszittere volt – felnőttkorára a világ egyik legbefolyásosabb és legkevésbé megközelíthető személyévé vált.

Eleven testek

Jonathan Levine rendezi a filmet,

aki korábban kritikai sikert ért egy rákos férfiról szóló dramedyjével, a Fifti-fiftivel. Sajnos az utóbbi időben nem tudta tartani a színvonalat. Az Eleven testek még szódával elment, de a Három király tesó és az Ó, anyám! egyaránt középszerű vígjátékok voltak. Theron és Rogen jelenléte emelhet a színvonalon

A Flarsky című film bemutatóját a Lionsgate 2019. február 8-ára tűzte ki, ezzel egy napra kerül A Lego-kaland második részével.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com