Hírek

Érkezik Seth Rogen legújabb sorozata, az UNprofessionals

Rossz szomszédság 2 (Bad Neighbours 2): Carla Gallo, Ike Barinholtz, Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne

Érkezik a CBS-re az UNprofessionals című egykamerás sorozat, hátterében Seth Rogennel és a Lionsgate-tel.

A sorozat terve, hogy betekintést nyújtson az Egyesült Nemzetek Szövetségének legkevésbé fontos dolgozóinak mindennapjaiba.

A forgatókönyvet a Scrubs révén ismertté vált Andy Schwartz és a Sklar testvérek, Randy és Jason Sklar írják, a rendezői székben pedig az Új csaj rendezője, Jay Chandrasekhar ül majd. A produceri feladatok egy része is közöttük oszlik majd meg, kiegészülve Alex McAteeval, Seth Rogen, Evan Goldberg és James Weaver produkciós cégének, a Point Grey Picturesnek az oldaláról, ami egyébként nemrég kötött egy több platformra szóló szerződést a Lionsgate-tel.

A közelmúltban az is kiderült, hogy a Blake J. Harris bestsellerén alapuló Console Wars is érkezik majd a CBS All Access streaming platformra, aminek stáblistáján a tervek szerint Rogen szintén producerként fog majd feltűnni.

Az eredetileg 2014-ben kiadott, az egykori dolgozókkal készített interjúk alapján íródott regény, a Nintendo és a SEGA kilencvenes években folytatott legendás harcát örökíti meg, elsősorban Tom Kalinske, a SEGA amerikai részlegének akkori vezérigazgatójának szemszögéből. 

Rogen menetrendje elég sűrű mostanában. A magyar mozik műsorán jelenleg a Jó srácok szerepel, aminek középpontjában a 11-12 éves főszereplők első csókkal kapcsolatos kihívásai állnak. Az alkotók ezzel együtt sem mondtak le a magasabb korhatár besorolást érő humorról, aminek körülményeire Rogen — aki színészként legutóbb a Csekély esély című vígjátékban Charlize Theron oldalán volt látható nyár elején — egy meghökkentő előzetesben világít rá:

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..