Hírek

Seth Rogennel készül az HBO Max animációs sorozata

Seth Rogen és Sarah Slverman

Félórás, felnőtteknek szóló karácsonyi animációs sorozatba kezd az újonnan induló HBO Max streaming szolgáltató Santa Inc. címmel. 

A nyolc részből álló sorozat főszereplője Candy (Sarah Silverman), az Északi-sark legtekintélyesebb női manója. Miután a Mikulás utódját (Seth Rogen) szenteste elhappolja az Amazon, valóra válik Candy álma: ő lehet az első női Mikulás a karácsony történetében.

A sorozat showrunnere a Városfejlesztési osztályt is jegyző Alexandra Rushfield, a két főszereplő pedig producerként is részt vesz a munkálatokban. Rogen saját Point Grey Pictures nevű produkciós cégét képviseli, ami korábban az ő filmjeit gyártotta, többek között Az interjút és a Virslipartit.

„Régi terv volt már egy R besorolású (18 éven felülieknek szóló), feminista töltetű karácsonyi történet. Amikor elolvastam Ali forgatókönyvét, amihez Seth és Sarah hangja is társult, pontosan tudtam, hogy ez lesz a tökéletes választás a Max számára”

nyilatkozta Suzanna Makkos, az HBO Max vígjátékokért és animációért felelős vezérigazgató-helyettese a Varietynek.

Jelenet a Virsliparti című filmből

 

Egyik főszereplőnek sem ismeretlen terep hangját adni animációs filmhez. Silverman korábban szerepelt a Bob burgerfalodája, A Simpson család és a Futurama sorozatban is, de hangját adta a Disney Rontó Ralph filmjeiben is. Seth Rogen a fentebb már említett Virsliparti című felnőtt animáción túl Mantist játszotta a Kung Fu Panda filmekben, de főszereplő az Amazon Invincible című készülő animációs sorozatában is.

Ha érdekelnek további, kifejezetten felnőtteknek szóló animációk, neked szól hamarosan megjelenő válogatásunk, amit új, Magazin nevű rovatunkban olvashatsz.

A Santa Inc. az HBO új, HBO Max nevű, május 27-én induló streaming platformjára készül, de a szolgáltató a közeljövőben több hasonló műfajú sorozatot is tervez. Ha elvesztetted a fonalat az elmúlt időben többszörösére duzzadt streaming szolgáltatók között, nézd meg áprilisban indult VlogTekercs sorozatunk első két részét, ami ebben a témában tesz rendet.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com