Hírek

India legnagyobb sztárja legújabb filmjében egy törpét alakít

Shah Rukh Khan legújabb filmjében egy sármos és humoros alacsony növésű férfi szerepét kapta, aki akadályokat nem ismerve hódít. Aanand L. Rai Zero című filmjének december végén lesz a bemutatója. 

Bátran kijelenthetjük, hogy korunk legünnepeltebb indiai férfi színésze Shah Rukh Khan, aki több mint 100 filmet tudhat a háta mögött. Már évekkel korábban úgy tűnt, hogy mindent kipróbált, amit ki lehetett próbálni színészkedés terén. Természetesen legtöbbször a sajátos, keserédes bollywoodi filmeknek megfelelő szerepekben tündökölt, mint az 1995-ös Aki bátor, azé a menyasszony, és az énekes-táncos kereten belül gyakorlatilag az összes műfajban. Ezen kívül láthattuk már szerzői filmben is (Szívből, igazán), illetve önreflexív alkotásban is (Om Shanti Om).

A bollywoodi film dalban mondja el

Ám most kiderült, hogy lehetnek még kihívások számára is, illetve, hogy az indiai rendezők is keresik a lehetőségeket. És valóban Aanand L. Rai hosszú és sikeres karrierje során most teljesen újat próbált megvalósítani. Mégis, a rendező nyilatkozata szerint ez nem egy kísérleti film, ez egy olyan alkotás, ami a saját belső és külső hiányosságainkról mesél.

A Zero fontosabb szereplői: Shah Rukh Khan, Katrina Kaif és Anushka Sharma.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com