Hírek

Shailene Woodley, Laura Dern és Zoe Kravitz is visszatér a Hatalmas kis hazugságokban

Most már hivatalos, hogy Shailene Woodley, Laura Dern (a képen) és Zoe Kravitz is csatlakozik Meryl Streephez, Reese Witherspoonhoz és Nicole Kidmanhez az HBO Hatalmas kis hazugságokjában.

A Hatalmas kis hazugságok eredetileg minisorozatnak készült, éppen ezért a sztárokkal újra le kellett szerződnie – a The Hollywood Reporter szerint jelentős emeléssel – a csatornának, hogy folytathassák a szériát.

Az első szériát direktorként jegyző Jean-Marc Vallee executive producerként tér vissza, helyét az Oscar-díjas Andrea Arnold veszi át.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya