Hírek

Destin Daniel Cretton rendezi a Shang-Chi 2-t is

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának sikere után várható volt, hogy lesz folyatatás, az azonban meglepetés, hogy egy sorozat is érkezik. Mindkét produkció rendezője továbbra is Destin Daniel Cretton.

Destin Daniel Cretton és Disney cégek, a Marvel Studios és Hulu’s Onyx Collective kezet rázott a Shang-Chi 2 film és egy Disney+ Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája előzmény sorozatra is. A Simu Liu, Michelle Yeoh, Awkwafina és Tony Leung szereplésével támogatott Shang-Chi film 94,6 millió dollárral nyitott, s azóta nemzetközi szinten 432 millió dollárt produkált. A film különlegessége, hogy ez az első MCU film, amelynek a főszereplője és egyben a stáb nagy része is ázsiai. A sikernek köszönhetően ez lista az elkövetkező években bizonyosan bővülni fog.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!
Tony Leung legjobb alakításai

Destin Daniel Cretton azt nyilatkozta, hogy élete egyik csúcspontja volt, hogy együtt dolgozhatott a Shang-Chi produkcióban Kevin Feige-vel és a Marvel Studios csapatával, így alig várja, hogy újabb történeteket fedezhessen fel, újabb világokat építhessen fel az univerzumon belül. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, ugyancsak lelkesen nyilatkozott a Cretton-val való közös munkáról. Állítása szerint egyedülálló perspektívát és újfajta készségeket hozott Cretton a produkcióba, rengeteg ötlete volt, amiket sikerült is beépíteni a filmbe.

Destin Cretton rendezőként 2012-ben mutatkozott be az I am not a Hipster című filmjével, majd később az Átmeneti állomással. Igazán ismertté viszont a 2018-as Üvegpalota című filmjével vált, melynek története Jeannette Walls 2005-ös önéletrajzi regényén alapul. Az indie rendezőnek számító Cretton jó érzékkel nyúlt az ázsiai Marvel történethez, amikor kézbe kapta a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját. Kíváncsian várjuk, milyen folytatással áll elő, mennyire tud majd izgalmas maradni és ha kell, megújulni.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés