Fókuszban Hírek

Érkezik a Sherlock Holmes harmadik része

A két főszereplő marad Robert Downey Jr. és Jude Law, rendezője még nincs a Sherlock Holmes 3-nak.

A Sherlock Holmes-filmsorozat 3. része 2020 karácsonyán debütál a mozikban – jelentette be a Warner Bros. stúdió. Robert Downey Jr. ismét a híres nyomozót játssza az Arthur Conan Doyle regényei nyomán forgatott filmben, Watson szerepében pedig Jude Law tér vissza.

A Sherlock Holmes Guy Ritchie rendezésében 2009-ben aratott nagy sikert. Folytatása, a Sherlock Holmes – Árnyjáték, amit ugyancsak Ritchie forgatott, 2011-ben került a mozikba. A két akciódús krimire együtt világszerte több mint egymilliárd dollárért váltottak jegyet a nézők.

A harmadik epizód régóta várat magára.

Azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy ki fogja rendezni, de a forgatókönyvet Chris Brancato írta, a producerek pedig Susan Downey, Joel Silver és Lionel Wigram.

A Sherlock Holmes 3. forgalmazását az észak-amerikai mozikban 2020. december 25-én kezdik, egy héttel James Cameron Avatar 2. című filmjének bemutatkozása után.

MTI

MTI

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..