Hírek

Megvan, ki rendezi a Sherlock Holmes harmadik részét

JUDE LAW as Dr. Watson in Warner Bros. Pictures' and Village Roadshow Pictures' action/adventure mystery "Sherlock Holmes," distributed by Warner Bros. Pictures. PHOTOGRAPHS TO BE USED SOLELY FOR ADVERTISING, PROMOTION, PUBLICITY OR REVIEWS OF THIS SPECIFIC MOTION PICTURE AND TO REMAIN THE PROPERTY OF THE STUDIO. NOT FOR SALE OR REDISTRIBUTION.

A Sherlock Holmes 3. hosszú évek óta a gyártási folyamat csapdáiban vergődik, míg végre idén úgy tűnik, hogy a tervek meg is valósulnak. Erre utaló jel a film rendezőjének kihirdetése, aki pedig nem más, mint a Rocketman rendezője, Dexter Fletcher – tudtuk meg a Collider oldaláról.

A Warner Bros. mindig is tervezte a Sherlock Holmes harmadik részét. A Sherlock Holmes Guy Ritchie rendezésében 2009-ben aratott nagy sikert. Folytatása, a Sherlock Holmes – Árnyjáték, amit ugyancsak Ritchie forgatott, 2011-ben került a mozikba.

Guy Ritchie újítása a korábbi Sherlock Holmes-filmekhez képest a szerelmi szál bevonása a történetbe: „…nem lehet kérdés a vonzalom Holmes és Irene Adler (Rachel McAdams) között sem. Holmes minden alkalommal, amikor találkozik a nővel, elbizonytalanodik, ráadásul egy jelenetben meztelenül is végzi – még ha csak a drogok hatásának köszönhetően is – a nő ágyában.” (Molnár Kata Orsolya)

A készülő harmadik részről eddig is tudtuk, hogy Robert Downey Jr. továbbra is viszi Holmes szerepét, illetve Jude Law visszatérésére is számíthatunk.

Dexter Fletcher rendezéseiről mostanában sokat hallani, így remélhetjük, hogy ez a lendület a Sherlock Holmes következő filmjére is pozitív hatással lesz, és valami újat ad az örökzöld témához.

A forgatókönyvön Chris Brancato dolgozik, a producerek pedig Susan Downey, Joel Silver, Dan Lin és Lionel Wigram. A tervezett premierdátum 2021. december 21., amit ha sikerül tartani, akkor is közel 10 évvel a Sherlock Holmes – Árnyjáték utánra készül el a film.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com