Hírek

Shia LaBeouf Andrea Arnold brit rendezőnővel forgat

Fotó: The Hollywood ReporterShia LaBeouf fogja játszani a főszerepet Andrea Arnold brit rendezőnő első Egyesült Államokban forgatott nagyjátékfilmjében.

Az American Honey című mozi középpontjában egy tinédzser áll, aki magazin-előfizetéseket árul szerte az Egyesült Államokban,  életét kemény bulik, kisebb bűncselekmények és szerelem fűszerezik. Arnold jegyzi a film forgatókönyvét is – írta a Variety.com hollywoodi portál.

A brit rendezőnő, aki 2003-as Wasp című rövidfilmjéért Oscar-díjat nyert, legutóbb Emily Bronte Üvöltő szelek című regényét dolgozta át a mozivászonra.

Első két nagyjátékfilmjét, a 2006-os Red Roadot és a 2009-es Akváriumot BAFTA-díjakkal jutalmazták és mindkét alkotás elhozta a zsűri díját a cannes-i filmfesztiválról. Tavaly Arnold elnökölt a filmmustra Kritikusok hete elnevezésű programjának zsűrijében.

LaBeouf már korábban is dolgozott együtt Arnoldhoz hasonlóan művészfilmeket készítő rendezőkkel, köztük Lars von Trierrel.

Az amerikai színészt legutóbb a Harag című filmben láthatta a közönség Brad Pitt oldalán és nemrég fejezte be a Man Down című mozit, amelyben Kate Mara és Jai Courtney a partnere.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya