Hírek

Show me your sex-face! – 14 karakterposzter A nimfomániáshoz

Nymphomaniac_Lars_Von_TrierProvokatív témához provokatív reklámkampány dukál. Lars von Triernél provokatívabb filmrendező pedig nem sok létezik. 14 új karakterposzter érkezett a dán botrányfilmes A nimfomániás című, legújabb filmjéhez.

Trier legkésőbb a kegyetlen, vérben és őrületben megmerítkező Antikrisztus bemutatója óta szabályos sokkterápiát alkalmaz a filmvilágra. A brutális és enigmatikus pszicho-horror után a Melankólia világvége-látomása érzelmileg még mindig felért egy gyomrossal, még ha némileg konszolidáltabb is volt, a film Cannes-i bemutatóján azonban a rendező Hitlernek igazat adó kijelentésével kivívta maga ellen a szervezők haragját, kitiltatva magát a fesztiválról.

Aztán jöttek a hírek, hogy következő filmterve egy nimfomániás nő szexuális hányattatásait fogja feldolgozni. Az első pletykák arról szóltak, hogy valódi szexet láthatunk majd a színészek részéről. Ezt persze később megcáfolták. Aztán jöttek a konkrét anyagok: kaptunk pár jelenetképet, majd egy nagy stábfotót, amin a leragasztott szájú rendező is helyet kapott. Emellett Trier a szokásos előzetes helyett havonta közzétesz egy-egy jelenetrészletet filmje fejezeteiből. A nimfomániás első posztere egy félreérthetetlen, ötletes minimalista dizájnt kapott. Az is kiderült, hogy sajnos túl sok az anyag, és Trier két részben fogja bemutatni a botránygyanús, öt órás alkotást. Cannes mindennek ellenére hajlandó kibékülni a rendezővel, bár az még nem eldöntött, hogy cenzúrázatlanul vetítheti-e le a filmet a rangos filmfesztiválon. A hazai bemutató jelenleg 2014. január 16-ra van datálva.

A legújabb marketinganyagokon pedig mindenki megmutatja, hogy mit tud. A totális extázistól a fájdalmon keresztül és a közönyön át a dühig van itt minden. A világ alapvetően prűd berendezkedéséből kiindulva ha ezek a poszterek egyszer nyomtatásba kerülnek, kapós árucikkek lesznek. Mert valójában, valahol belül, mélyen, mindenki sokkolni és sokkolódni szeretne. És ezt Lars von Trier nagyon jól tudja.

characters-charlotte-nymphomaniac characters-christian-nymphomaniac characters-connie-nymphomaniac characters-jamie-nymphomaniac characters-jens-nymphomaniac characters-mia-nymphomaniac characters-nicolas-nymphomaniac characters-shia-nymphomaniac characters-sophie-nymphomaniac characters-stacy-nymphomaniac characters-stellan-nymphomaniac characters-udo characters-uma-nymphomaniac characters-willem-nymphomaniac

Avatar

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya