Hírek

Shyamalan apa-lánya thrillere – Trap előzetes

A Warner Bros. bemutatta M. Night Shyamalan legújabb thrillerének előzetesét. A Trap egy apa-lánya thriller Josh Hartnett, Saleka Shyamalan főszereplésével.

M. Night Shyamalan legutóbb filmjeivel nem győzött meg minket teljesen. Cikkírónk Az idő című filmje után Shyamalant a “bizarr történetek, mesteri félelemkeltés, parádés vizuális megoldások és borzalmasan ízléstelen, filmgyilkos fordulatok”-rendezőjének kiáltotta ki. A legutóbbi filmjében pedig, a Kopogás a kunyhóban, a rejtélyekkel és egy zárt szituációs helyzettel játszik. A legújabb filmjében ugyan szintén a thriller vizeire evezik, de ezúttal egy kevésbé elvont helyzetből bontakoztatja ki a parázós fordulatokat, és a home invasion helyett kitágítja a teret, ami ugyanúgy zárt marad, csak egy stadion méretű.

Shyamalan Trap című legújabb filmjének helyszíne egy popkoncert,

ahova a két főszereplő egy apa-lánya (Josh Hartnett) program keretében érkezik, ám lassan rádöbbennek, hogy onnan nincs kiút. A Lady Raven koncert ugyanis egy sorozatgyilkos vadászatáról szól.

Shyamalan a film sötét humoráról nyilatkozott és reményeit fejezte ki, hogy a nézők egyszerre tudnak majd nevetni és rettegni. Hogy ez mennyire jön be, arra nyár végéig még biztosan várni kell, addig is itt a film előzetese:

Lady Raven alakját Shyamalan lánya, Saleka Shyamalan énekes-dalszerző formálja meg, akit a rendező negyedszer kért fel, hogy részt vegyen egy produkciójában.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com