Hírek

Sikersorozatokkal erősít a FOX

Danai Gurira as Michonne; Michael Cudlitz as Sgt Abraham Ford; Lauren Cohan as Maggie Greene; Andrew Lincoln as Rick Grimes; Sonequa Martin-Green as Sasha; Jeffrey Dean Morgan as Negan - The Walking Dead _ Season 6, Episode 16 - Photo Credit: Gene Page/AMC

Danai Gurira as Michonne; Michael Cudlitz as Sgt Abraham Ford; Lauren Cohan as Maggie Greene; Andrew Lincoln as Rick Grimes; Sonequa Martin-Green as Sasha; Jeffrey Dean Morgan as Negan - The Walking Dead _ Season 6, Episode 16 - Photo Credit: Gene Page/AMC

Októberben és novemberben új évadokkal folytatódnak a legkedveltebb sorozatok, és új szériák is indulnak a csatornán.

Az őszi sorozatdömping a The Strain – A kór harmadik évadával indul. Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű horrorsorozatában Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ vezetője és csapata igyekszik megvédeni a várost a vámpírszörnyektől. A sorozat új évadát október 12-től szerdánként 21:55-kor vetíti a FOX.

Hamarosan kiderül, kire sújt le szögesdrótos baseball ütőjével Negan, októberben ugyanis világpremierrel folytatódik a kultikus zombisorozat, a The Walking Dead. A sorozat hetedik évadát az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar nézők is láthatják, a legújabb epizódok október 24-től hétfőnként 22 órakor kerülnek adásba kizárólag a FOX műsorán.

A kilencvenes évek sztárja, Jason Priestley egy új, izgalmas sorozattal tér vissza a képernyőre. Hazánkban október 28-án 21 órakor debütál az Éber szemek című sorozat, melynek főhőse az egykori hokijátékos Matt Shade (Jason Priestley), akinek teljes fordulatot vesz az élete, mikor csatlakozik a fáradhatatlan magánnyomozóhoz, Angie Everetthez (Cindy Sampson). A páros komoly bűntényeket derít fel, miközben olykor egymással is megküzdenek.

 

 

CONVICTION - "Pilot" (ABC/John Medland) HAYLEY ATWELL

Ítélet

A Marvel-filmekből és a Carter ügynök sorozatból ismert Hayley Atwell novemberben új szerepben tér vissza. Az Ítélet című sorozat néhány héttel az amerikai bemutató után hazánkba is megérkezik, melyben a fiatal ügyvédnő, Hayes Morrison (Hayley Atwell) korábban elítélt bűnözők ügyeit vizsgálja felül. Az Ítélet november 7-től hétfőnként 21 órakor, közvetlenül a The Walking Dead epizódjai előtt lesz látható.

Novemberben legújabb évadával folytatódik a világ egyik legnépszerűbb animációs sorozata, A Simpson család. A 28. évad epizódjai november 18-tól péntekenként 19:35-től lesznek láthatóak a FOX műsorán.

További információk és vetítési időpontok: www.foxtv.hu

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com