Hírek

Simon Pegg brutálisan fog kinézni következő szerepében

Simon Pegg az Inheritance című thrillerben vállalt szerep kedvéért komoly átalakuláson ment keresztül. 

Simon Pegg alaposan meglepte rajongóit a hétvégén. Személyi edzője eredetileg pénteken posztolt fotóján 6 hónap felkészülésnek az eredménye látható.

Az Inheritance egy befolyásos család történetét meséli el, ahol a családfő halála után felesége és a lánya szörnyű titkot fedeznek fel örökségük kapcsán. A filmet Vaughn Stein írja és rendezi, akivel Pegg korábban a Terminalban dolgozott együtt. Pegg mellett a főbb szerepekben a Gladiátorból és a Wonder Womanból ismert Connie Nielsen, Lily Collins és Chance Crawford lesznek láthatóak. A női főszerep eredetileg Kate Maráé lett volna, aki végül egy másik szerep miatt mondott le a lehetőségről.

A premier dátumával kapcsolatban jelenleg még nincs hivatalos információ.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya