Hírek

Simon Pegg brutálisan fog kinézni következő szerepében

Simon Pegg az Inheritance című thrillerben vállalt szerep kedvéért komoly átalakuláson ment keresztül. 

Simon Pegg alaposan meglepte rajongóit a hétvégén. Személyi edzője eredetileg pénteken posztolt fotóján 6 hónap felkészülésnek az eredménye látható.

Az Inheritance egy befolyásos család történetét meséli el, ahol a családfő halála után felesége és a lánya szörnyű titkot fedeznek fel örökségük kapcsán. A filmet Vaughn Stein írja és rendezi, akivel Pegg korábban a Terminalban dolgozott együtt. Pegg mellett a főbb szerepekben a Gladiátorból és a Wonder Womanból ismert Connie Nielsen, Lily Collins és Chance Crawford lesznek láthatóak. A női főszerep eredetileg Kate Maráé lett volna, aki végül egy másik szerep miatt mondott le a lehetőségről.

A premier dátumával kapcsolatban jelenleg még nincs hivatalos információ.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..