Hírek

Simon Pegg tényleg brutálisan néz ki – Inheritance előzetes

Simon Pegg

A hosszú, fehér hajú, csontsovány Simon Pegg az Inheritance című thriller előzetesében eléggé meghökkentő látvány.

Korábban már írtam róla, hogy Simon Pegg brutálisan fog kinézni az Inheritance című thrillerben. Akkor a személyi edzője által posztolt fotó döbbentette meg rajongóit.

Most megérkezett a filmhez az előzetes is, amiben a Haláli hullák hajnalának sztárja alig ismerhető fel. Pegg a szerep kedvéért 6 hónapig a tartó szigorú diéta mellett elég kemény edzéstervet tartott be. 12 kg-ot fogyott, a testzsír százalékát pedig 8%-ig tornázta le. Az eredmény sokkoló.

A film története klasszikus thrilleri borzongást ígér: Egy befolyásos család váratlanul elhunyt feje (Patrick Warburton) egy borítékot hagy sikeres karrier előtt álló lányára.

A Lily Collins által alakított Lauren pedig a titokzatos pendrive-on hagyott instrukciókat követve egy pinceépítményben fogvatartott férfit talál, aki olyan ajtókat nyit ki, ami tönkreteszi a család tagjait.

A Terminallal debütáló Vaughn Stein második rendezésének bemutatóját eredetileg a Tribeca Film Fesztivál idejére tervezték, ám a koronavírus okozta járványnak ez a premier is áldozatul esett.

A filmben Collins és Pegg mellett a főbb szerepekben a Gladiátorból és a Wonder Womanból ismert Connie Nielsen és Chace Crawford lesznek láthatóak. 

Pegg jövőbeni szerepeit illetően jelenleg számos pletyka kering, az azonban elég valósznű, hogy legközelebb a nagyvásznon a Mission: Impossible 7-ben tér vissza Benji Dunnként.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.