Hírek

Simple IMAX – Frigyre lépett a legnagyobb hazai mozilánc és a népszerű hazai telefonos applikáció

simple_logo_partnerHabár már korábban volt lehetőség a használatba vételére más mozik esetében, márciustól kezdve már a Cinema City mozijaiban is alkalmazható az egyik legnépszerűbb hazai telefonos applikáció, a Simple.

A Cinema City és az OTP Bank szerda délelőtt, az Aréna Pláza IMAX termében tartott sajtótájékoztatója során jelentette be azt a közös együttműködést, melynek eredményeként a Simple mobilapplikáció immáron a Cinema City mozijaiban is használatba vehető. Az OTP által kifejlesztett applikáció segítségével a telefonon keresztül lehet fizetni bizonyos szolgáltatásokért, amiknek egyre bővülő körébe immáron a mozijegyek megvétele is beletartozik. Az OTP elmondása szerint a vásárlói igények kielégítése és a piaci lehetőségek növelése állt leginkább a megállapodás mögött. A sajtótájékoztatón az OTP vezérigazgató-helyettese, Kovács Antal és a Cinema City ügyvezető igazgatója, Guy Bentov egyaránt fontosnak tartották kihangsúlyozni, hogy az applikáció segítségével, sokkal könnyebbé és gördülékenyebbé válik a jegyvásárlás és a moziélmény átélése. Az együttműködés jeleként a tájékoztató során látványos keretek között nevezték át az Aréna Pláza IMAX termét Simple IMAX teremmé, amiben ez alkalomból először vetítették le az applikáció látványos reklámfilmjét.

Szabó Kristóf

Szabó Kristóf az ELTE bölcsészkarán végzett filmelmélet és filmtörténet szakirányon, jelenleg könyvtáros, 2016 óta tagja a Filmtekercsnek. Filmes ízlésvilága a kortárs hollywoodi blockbusterektől kezdve, az európai művészfilmeken át, egészen a Távol-Keletig terjed. Különösképpen az utóbbira, azon belül is a hongkongi és a dél-koreai filmre specializálódik.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com