Hírek

Sínen van a Space Jam folytatása

Nemcsak Michael Jordan utódját találták meg a Space Jam: Zűr az űrben második részéhez, de már producert és rendezőt is szerzett magának a film.

A Los Angeles Lakers 33 éves sztárja, a kosárlabda egyik megkerülhetetlen figurája, LeBron James alakítja majd a főszerepet a Space Jam 2.-ben. A Bolondos dallamok karaktereivel keveredő 1996-os eredeti sportfilm egy generáció gyerekkori élménye volt – és anyagi siker is. Nem csoda, hogy a nosztalgialáz idején egy ilyen címet is feldolgoznak, különösen egy olyan karizmatikus figurával, mint LeBron James. A sportoló már megmutatta, hogy kamera előtt remekül képes érvényesülni: a Kész katasztrófa talán legviccesebb pillanatait ő szállította. Ezzel pedig már köröket ver elődjére, a bájosan bárgyú módon alakító Michael Jordanre.

A Space Jam 2. rendezője Terence Nance lesz, akinek ez lesz az első, nagy figyelemre számot tartó produkciója. Nem lesz egyedül a feladattal, mert a Fekete Párduccal és a Creed: Apollo fiával hatalmas sikereket elérő Ryan Coogler tevékenykedik majd producerként.

LeBron mellett pedig annyi Looney Tunes karakter megjelenésére számíthatunk, amit elbír a vászon.

Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és a többiek már amúgy is régen szerepeltek nagyvásznon, így nagy érdeklődés övezheti az egyelőre premierdátum nélküli produkciót.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..