Hírek

Sínen van a Space Jam folytatása

Nemcsak Michael Jordan utódját találták meg a Space Jam: Zűr az űrben második részéhez, de már producert és rendezőt is szerzett magának a film.

A Los Angeles Lakers 33 éves sztárja, a kosárlabda egyik megkerülhetetlen figurája, LeBron James alakítja majd a főszerepet a Space Jam 2.-ben. A Bolondos dallamok karaktereivel keveredő 1996-os eredeti sportfilm egy generáció gyerekkori élménye volt – és anyagi siker is. Nem csoda, hogy a nosztalgialáz idején egy ilyen címet is feldolgoznak, különösen egy olyan karizmatikus figurával, mint LeBron James. A sportoló már megmutatta, hogy kamera előtt remekül képes érvényesülni: a Kész katasztrófa talán legviccesebb pillanatait ő szállította. Ezzel pedig már köröket ver elődjére, a bájosan bárgyú módon alakító Michael Jordanre.

A Space Jam 2. rendezője Terence Nance lesz, akinek ez lesz az első, nagy figyelemre számot tartó produkciója. Nem lesz egyedül a feladattal, mert a Fekete Párduccal és a Creed: Apollo fiával hatalmas sikereket elérő Ryan Coogler tevékenykedik majd producerként.

LeBron mellett pedig annyi Looney Tunes karakter megjelenésére számíthatunk, amit elbír a vászon.

Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és a többiek már amúgy is régen szerepeltek nagyvásznon, így nagy érdeklődés övezheti az egyelőre premierdátum nélküli produkciót.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya