Hírek

Itt a Snowpiercer 2. évadának előzetese!

Lehengerlően izgalmas előzetes futott be a Snowpiercer jövő év január 25-én startoló 2. évadához.  Mr. Wilford szerepében a már korábban beharangozott Sean Bean domborít.

A Snowpiercer 2. évadának előzetesét ma adták ki a produkció New York Comic-Con-i megjelenésének részeként azzal a hírrel együtt, hogy a TNT-s sorozat második évada 2021 januárjában folytatódik – adta hírül a Collider. Bong Joon-ho filmjének sorozat-adaptációja sokáig késett, de végül tavaly májusban bemutatták. Már ekkor tudható volt, hogy a 2. évad gyártása is folyamatban van. Az 1. évad fináléjában megidézték Sean Bean érkezését Mr. Wilford szerepében, akit a széria első évadában egész végig halottnak hittünk.

Snowpiercer 2. évadában egy rég várt leszámolás fog zajlani Mr. Wilford és Layton (Daveed Diggs) között. Layton az 1. évad végén az egyesített osztályok koalíciójával vette át a vonat vezetését.

Mr. Wilford hirtelen érkezése a másik vonattal azonban bonyolítja a helyzetet,

ahogy azt a 2. évad hivatalos összefoglalójában alább olvashatjuk.

Mr. Wilford (Sean Bean) felfedezi, hogy él, és az ellenséges vonaton van. Melanie (Jennifer Connelly) leszáll a vonatról, hogy megakadályozza a Snowpiercer „behatolását”. Amíg odakint van, kiderül, hogy lánya, Alexandra (Rowan Blanchard), akiről azt hitte, hogy meghalt, életben van és Wilford követője és pártfogoltja lett. A második évadban egy teljesen új hatalmi harc alakul ki, amely veszélyes szakadást okoz, mivel az emberek hűsége megoszlik Layton és Mr. Wilford között. Utóbbinak új vonata, új technológiája és játékterve van, amely mindenkit találgatásra késztet. Míg Layton Wilforddal csatázik a Snowpiercerért, Melanie egy sokkoló új felfedezést tesz, amely megváltoztathatja az emberiség sorsát.

Az előzetes lehengerlő és roppant szórakoztató. Figyelhetjük benne, ahogy Sean Bean hosszasan készül valamire, miközben sejtjük (tudjuk?), hogy elég hamar meg fog halni. Már amennyiben a történelem ismétli önmagát. Mert akkor azt mondhatjuk, hogy Bean olyan karaktereket játszik, akik hamarabb meghalnak, mint gondolnád.

A második évad premierje 2021. január 25-én este 9 órakor lesz a TNT-n, míg az 1. évad január 1-jétől lesz elérhető az HBO Max csatornán.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com