Hírek

Itt van a Sólyomszem előzetese

Már novemberben megjön a karácsony a  Marvel rajongóknak, a stúdió ugyanis közzétette a sokak által várt Sólyomszem miniszéria első előzetesét. A sorozat középpontjában a különleges íjász Clint Barton (Jeremy Renner) eredettörténete áll. 

A Mad Men készítőjeként ismert Jonathan Igla sorozatában Clint Barton, azaz Sólyomszem átadja a stafétát Kate Bishopnak, aki a Marvel képregényekben a Fiatal Bosszúállók tagja, és Sólyomszem nyomdokaiba lép, miután az visszavonulót fúj. A cselekmény a Bosszúállók: Végjáték eseményei után kezdődik. A trailer egyértelművé teszi, hogy ez egy karácsonyi kalandozás az Univerzumban, mely során Clint Ronin szerepében szembesül múltjának borzalmaival, miközben az ünnepek idejére haza akar térni a családjához.

A szereplők közt ott van a Fekete Özvegy Jelena Belovájaként ismert Florence Pugh, felbukkan továbbá Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James és Alaqua Cox.

A Sólyomszem az Eternals és a Spider-Man: No Way Home között fog megjelenni, a forgalmazók okosan pozicionálták a két epikus történet közé. A sorozat premierje november 24 -én lesz a Disney+ -on, itt látható a várva várt előzetes:

A Disney+ streaming platformon folyamatosan jönnek ki a különböző karakterekre fókuszáló, minőségi szórakoztatást nyújtó miniszériák, ilyen volt például a  Loki és a WandaVízió is.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com