Hírek

Sólyomszem is saját sorozatot kap a Disney-től

A Bosszúállók leghaszontalanabb tagja, a titánok harca közben íjjal rohangáló Sólyomszem is önálló sorozatot kap a Disney +-on. A karaktert továbbra is Jeremy Renner formálhatja meg. 

A Variety információi szerint a Disney induló streaming platformján, a Disney+-on Sólyomszem is saját limitált szériát kap, a szuperhőst pedig továbbra is Jeremy Renner formálhatja meg. A készülő projekt állítólag egy kalandsorozat lesz, melyben Clint Barton, azaz Sólyomszem átadja a stafétát Kate Bishopnak, aki a Marvel képregényekben a Fiatal Bosszúállók nevű formáció tagja, és Sólyomszem nyomdokaiba lép, miután szögre akasztotta az íját.

Ahogy azt korábban tudni véltük, a Disney+ streaming platformon a Marvel sorozatok több karakterre fókuszálnak majd. Jön a Sólyom és a Tél katonája sorozat, emellett önálló miniszériát kap Loki, Vízió és Skarlát Boszorkány is.

A Disney korábban a Netflix berkein belül rendelkezett egy önálló Marvel tévéuniverzummal, melyben az “utcai Bosszúállók”, a The Defenders tagjai köztük Luke Cage, Pusztító és Daredevil néztek farkasszemet a rosszfiúkkal. A Disney+ elindításával azonban az elmúlt hónapokban egytől egyig törölték ezeket a sorozatokat.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com