Hírek

Sophie Turner, a Trónok harca sztárja csatlakozott a Huntsville stábjához

sophie_turner_jean_greySophie Turner, a Trónok harca sztárja csatlakozott a Huntsville stábjához. Az ifjú színésznő partnere Dylan McDermott és Jack Kilmer lesz – írja a Variety.

A dráma Anthony Ragnone a 2014 legkívánatosabb forgatókönyveit felsoroló fekete listára (The Black List) felkerült szkipjéből készül, ami szerint egy floridai kisvárosban egy magányos férfi (McDermott) egy igencsak megkérdőjelezhető viszonyt kezd egy nemrégiben transzplantációs műtéten átesett diáklánnyal (Turner).

A forgatás, amit Eric England rendező irányít, ebben a hónapban kezdődik Los Angelesben. A stáblistán megtaláljuk még Luisa Iskin, Kim Leadford, Jeff Kalligher, Stephen Bowen, Kevin Matusow Carissa Buffel, Steven Chester Prince, Ash Sarohia és John Wunder producerek nevét.

Turnert legutóbb az X-Men: Apokalipszis című filmben Jean Grey szerepében (a képen) láthattuk a szélesvásznon, McDermott az American Horror Storyban, míg Kilmer Emma Robert és Nat Wolff oldalán a Palo Altóban tűnt fel.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya