Hírek

Sophie Turner, a Trónok harca sztárja csatlakozott a Huntsville stábjához

sophie_turner_jean_greySophie Turner, a Trónok harca sztárja csatlakozott a Huntsville stábjához. Az ifjú színésznő partnere Dylan McDermott és Jack Kilmer lesz – írja a Variety.

A dráma Anthony Ragnone a 2014 legkívánatosabb forgatókönyveit felsoroló fekete listára (The Black List) felkerült szkipjéből készül, ami szerint egy floridai kisvárosban egy magányos férfi (McDermott) egy igencsak megkérdőjelezhető viszonyt kezd egy nemrégiben transzplantációs műtéten átesett diáklánnyal (Turner).

A forgatás, amit Eric England rendező irányít, ebben a hónapban kezdődik Los Angelesben. A stáblistán megtaláljuk még Luisa Iskin, Kim Leadford, Jeff Kalligher, Stephen Bowen, Kevin Matusow Carissa Buffel, Steven Chester Prince, Ash Sarohia és John Wunder producerek nevét.

Turnert legutóbb az X-Men: Apokalipszis című filmben Jean Grey szerepében (a képen) láthattuk a szélesvásznon, McDermott az American Horror Storyban, míg Kilmer Emma Robert és Nat Wolff oldalán a Palo Altóban tűnt fel.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com