Hírek

Sorban kaszálja el sorozatait az Amazon

Debütálása után pár héttel az Amazon abbahagyta F. Scott Fitzgerald drámája alapján készült sorozatát, a The Last Tycoont. Ám nem ez az egyetlen sorozat, ami mostanában véget ért a streming szolgáltató műsorai közül.

Nem volt hosszúéletű a The Last Tycoon. Mindössze 9 epizódot élt meg az Amazon Studios sorozata, melynek főszerepében Matt Bomert, Lily Collinst és Kelsey Grammert láthattuk. Írónk kedvelte Az utolsó filmcézár című befejezetlen regény alapján készült sorozat pilotját, ám hiába Billy Ray rendező (Szemekbe zárt titkok, A hazugsággyáros) és a kiváló alapanyag.

Good Girls Revolt

Az Amazon emellett sorozatban nyírja ki újonnan indított szériáit.

Nem rég döntötték el, hogy nem újítják meg a Christina Ricci főszereplésével készült Z: The Beginning of Everything című sorozatot, mely szintén egy Fitzgerald-íráson alapult. A magas értékeléseket kapó Good Girls Revolt és Mad Dogs – Kutyaütők szintén mentek a levesbe egy szezon után, mely arra enged következtetni, hogy átalakítások várhatóak az Amazonnál a saját sorozatok tekintetében.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com