Hírek

Sorozat lehet A Gyűrűk Urából?

Bár nagyon az elején tart a dolog, felmerült, hogy a Warner Bros. sorozatot készíthet A Gyűrűk Urából. Minden idők egyik leghíresebb fantasy-je a TV képrenyőre vándorolhat – írja a The Wrap.

Igaz, még csak a korai egyeztetések elejénél járunk, mindenképpen nagy dolog, hogy egyáltalán felmerült az ötlet, hogy J.R.R. Tolkien hihetetlenül gazdag és izgalmas trilógiája ismét adaptációt kapna. A mind szakmai berkekben, mind a közönséget tekintve eszméletlenül sikeres filmadaptációt követően sorozatként éledhetne újra Frodo és a gyűrű története. Legalább is erre készül jelenleg a Warner Bros. Television.

A stúdió TV-s ága és a Tolkien hagyatékát intézők megkezdték a korai tárgyalásokat egy esetleges A Gyűrűk Ura televíziós adaptációról. Ha minden jól megy, a sorozat az Amazonnál landol, de addig hosszú még az út.

Ennél egyelőre nem is tudni többet: nincs még se író, se rendező, se szereplők, de ha a projekt tényleg beindul, ismét képernyőn láthatnánk Középfölde népét. Persze, hogy ez jó hír-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés