Hírek

Sorozat lesz Bill Clinton és James Patterson regényéből

Bill Clinton és James Patterson The President Is Missing című thrillerjét vinné kisképernyőre a Showtime. A könyv 2018-ban jelenik csak meg, így a sorozatról egyelőre semmi konkrétumot nem tudni – írja a Collider.

Bill Clinton és James Patterson közösen írnak könyvet. A The President Is Missing címen futó thriller 2018-ban jelenik meg és magától értetődően egy eltűnt elnökről szól majd.

A Showtime-nak pedig úgy tűnik, ennél több nem is kell, még a könyv megjelenése előtt megvették a jogokat. Sorozatra viszik a volt amerikai elnök regényét egy éppen aktív amerikai elnök eltűnéséről. Hogy az adaptáció mikor kerül a nézők elé, ki rendezi vagy kik is szerepelnek benne, egyelőre kérdéses.

Ami biztos, hogy izgalmas projektnek nézünk elébe – mind a könyv, mind a sorozat tekintetében. Bill Clinton kétségkívül érdekes részletekkel szolgálhat az elnöki mindennapokról és a Fehér Házról, hitelességet biztosítva a könyvnek. Aki pedig attól fél, hogy mindez kevés lehet, annak ott van James Patterson, korunk egyik legsikeresebb amerikai írója. Patterson megannyi csavaros és különleges thrillere után szinte biztos, hogy most sem csalódnak majd az olvasók.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.