Hírek

Sorozatként éledhetnek újjá az Eleven testek

Jonathan Levine rendező még sokkal több kiaknázandó lehetőséget lát az Eleven testek zombis romantikus koncepciójában.

Az Eleven testek 2013-ban jelent meg, egy olyan időszakban, mikor az Alkonyathoz nagyon hasonlító romantikus fantasyfilmek elárasztották a piacot. A tiniket megcélzó alkotásoknak központjában mindig egy – többnyire regényből adaptált – szerelmi történetet láthattunk, melyben egy természetfeletti lény (vámpír, farkasember, űrlény) és egy ember kapcsolatát ismerhettük meg. Az Eleven testeket is könnyen helyezték a nézők ebbe a kontextusba. Az első képek alapján egyenesen röhejesnek tűnt a zombifiú és az élő lány románca, de akkor még nem tudtuk, hogy a film nem is veszi magát komolyan.

Jonathan Levine rendező nevéből már következtetni lehetett volna, hiszen ő addigra már rendezett horrort a Majd meghalnak Mandy Lane-ért képében, és kipróbálta magát a tragikomédia világában is a Fifti-fiftivel. Jelenleg a Csekély esély című romantikus vígjáték sajtókörútját csinálja: a filmben Seth Rogen és Charlize Theron szerepel.

A rendező saját produkciós cégét, a Megamixet kötötte össze a Lionsgate Television vállalattal.

Levine az alábbiakat nyilatkozta a szerződéskötésről: „A Lionsgate a legjobb otthon lesz a Megamix számára, hiszen ide köthetők a legsikeresebb és legélvezetesebb filmkészítési élményeim.”

A felvásárlás keretei közt jöhet létre az Eleven testek széria, és több egyéb filmes és televíziós produkció is.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..