Hírek

Sorozatként láthatjuk a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligáját?

Valószínűleg sorozatként lesz látható Zack Snyder saját verziója Az Igazság Ligájához. Az biztos, hogy az HBO Maxra jön a DC szuperhősfilm eddig nem látott változata – írja az IndieWire.

A DC és a Zack Snyder rajongók 2017 óta, amikor is mozikba került Az Igazság Ligája (Justice League) végső verziója követelik, hogy megjelenjen a rendező eredeti tervei alapján elkészült film, azaz a Snyder Cut. Az acélember és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala után nem volt meglepetés, hogy Zack Snyderre bízták Az Igazság Ligáját is, amely összehozza a DC univerzumának legjelentősebb szuperhőseit. A rendezőnek azonban nem adatott meg, hogy az alkotás utómunkálataiban is részt vegyen, lánya öngyilkosságát követően Snyder visszavonult egy időre, hogy családjával lehessen.

Felzárkózás – Az Igazság Ligája – Pro

Ekkor került a képbe Joss Whedon, akivel így Snyder közösen jegyzi a filmet. A végeredmény azonban finoman szólva is megosztóra sikeredett. Az internet népe pedig úgy gondolta, hogy biztosan jobb lett volna a kész alkotás, ha Snyder végigviszi az elképzeléseit a vágás és az utólag felvett új jelenetek terén is. Három évvel a film bemutatóját követően pedig most úgy néz ki, eljött az idő és a lehetőség is, hogy a rajongók megkapják, amit akarnak: 2021-ben az HBO Max oldalán lesz látható Az Igazság Ligájának új verziója.

Snyder így fogalmaz: „Szeretném megköszönni az HBO Max és a Warner Bros. bátor lépését, amellyel támogatják a művészeket és lehetőséget biztosítanak, hogy megszülessen az igazi elképzelésük.

Külön köszönet pedig a SnyderCut mozgalomnak, hogy lehetővé tették mindezt.

Az alkotás ráadásul hossza miatt Tarantino Aljas nyolcasához hasonlóan sorozat formájában érkezne a streaming oldalra. Állítólag egy közel négyórás műről lenne szó, amely hat részben kerülne a nézők elé.

Mutassatok egy hőst! – Az Igazság Ligája – Kontra

Persze a történet nem annyira egyszerű, hogy Snyder fogja a kis fiókjában dédelgetett kész alkotást, és átadja az HBO-nak. Az utómunkák nélküli nyersanyag vágásra szorul, illetve ilyenkor dől el, hogy kell-e újabb felvételeket készíteni. Ehhez persze megint össze kell rántani egy kisebb stábot, a színészekről nem is beszélve. Snyder pedig állítólag egy 20-30 millió dolláros büdzsével dolgozik majd, amely mindent figyelembe véve nem annyira sok. Cserébe a film eredeti stábjával dolgozhat majd, a főbb szerepekben feltűnő Gal Gadot, Henry Cavill, Jason Momoa és Ray Fisher mind megosztották a hírt közösségi oldalaikon, úgyhogy van rá esély, hogy ők szívesen vállalnák az extra munkát, hogy elkészülhessen Zack Snyder eredeti elképzelése. Ben Affleck azonban kicsi eséllyel bújik ismét Batman bőrébe, úgyhogy az ő esetében valószínűleg a rendező abból dolgozik majd, ami van.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com