Hírek

Sorozatmaratonokkal készül az ünnepekre a FOX

fox_xmas_2016Decemberben is folytatódnak a csatorna népszerű szériái, a két ünnep között pedig sorozatmaratonok várják a nézőket.

A FOX ünnepi kínálata idén azokhoz szól, akik szirupos karácsonyi filmek helyett inkább egy kis borzongásra vágynak. A csatorna műsorai alternatívát jelentenek azok számára, akiknek kevésbé vonzó a szokásos karácsonyi műsorkínálat: a FOX-on krimik, horrorsorozatok, és a legizgalmasabb drámai szériák váltják majd egymást az ünnepek alatt – írta a csatorna.

December 24-én, 27-én és 30-án a misztikus Wayward Pines sorozat második évadát láthatják a nézők 21:55-től háromrészes maratonokban. December 25-én, 28-án és 31-én az ördögűzés világában merülhetnek el Robert Kirkman Outcast sorozatával, melyet szintén háromrészes maratonokban sugároz a csatorna.

Mindemellett a horrorrajongókat The Walking Dead maratonok is várják a hatodik és a hetedik évad epizódjaival, a két ünnep között pedig napközben Az Álmosvölgy legendája, a Szellemekkel suttogó és a Bűbájos boszorkák maratonjai.

Az újév pedig nevetéssel indul: január 1-jén reggel 8 órától egészen késő délutánig A Simpson család, azaz Homer, Marge, Bart, Liza és Maggie szórakoztatja a nézőket.

További információk és vetítési időpontok a www.foxtv.hu oldalon.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com