Hírek

Sorozatot kap a fiatal Gibbs, jön az NCIS: Origins

Előzménysorozatot kap az egyik legnépszerűbb nyomozós sorozat, amely hazánkban is igen nagy sikerrel futott és fut a mai napig. Az NCIS: Origins a főszereplő Gibbs fiatalabb éveibe nyújt majd betekintést.

Az NCIS franchise öt különböző sorozattal és lassan 1000 epizóddal büszkélkedhet, és minden 2003-ban kezdődött az eredeti NCIS sorozattal. A tengerészgyalogság berkeiben nyomozó csapatot Leroy Jethro Gibbs vezette, egészen az őt megformáló Mark Harmon 2022-es búcsújáig. A sorozat ugyan továbbra is fut, február 12-én indul a 21. évad, de már Gibbs nélkül.

A rajongóknak azonban nem sokáig kell nélkülözniük a televíziós nyomozások világának egyik legszerethetőbb figuráját. Érkezik ugyanis az NCIS: Origins, amely Gibbs fiatal éveire koncentrál majd.

A jó híreknek pedig nincs még végük; az eredeti Gibbset alakító Mark Harmon, valamint fia, Sean Harmon, aki a sorozatban több ízben is belebújt a karakter fiatalabb bőrébe is csatlakoztak a produkcióhoz, mint producerek. Mi több, az 1991-ben induló előzménysorozatot Mark Harmon narrálja majd.

Az írópáros Gina Lucita Monreal és David J. North pedig történetesen veteránnak számít a terepen, ugyanis az eredeti alkotás számtalan részének a forgatókönyvét köszönhetjük nekik.

A történet egészen Gibbs pályájának kezdetéig megy vissza, amikor csatlakozik a csapathoz és tehetséges zöldfülűként együtt kezd dolgozni az akkor is már legendának számító Mike Franks-szel. A karakterrel a sorozat rajongói már korábban is találkozhattak: őt Muse Watson formálta meg az NCIS epizódjaiban.

Az NCIS: Originst a 2024-25-ös tévés szezonra időzítik, de mivel a főszereplő Gibbs helye is kiadó még, valószínű, hogy inkább jövőre fut be majd az új sorozat nyitánya.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com