Hírek

Sötét a Dark Phoenix előzetese

Phoenix (Főnix) karakterével tér vissza az X-men franchise! A film bemutatójának dátumát többször áttették, de úgy néz ki, februárban valóban befut a film a mozikba. Most pedig itt a film előzetese!

Az X-men: Apokalipszis óta 2 és fél évet kellett várnunk, hogy a történetből egy újabb darabkát kaphassunk. Bár a Logannek köszönhetően nem merült feledésbe a téma. Mégis a Dark Phoenix-film lesz, ami újjáéleszti ezt a franchise-ot.

Az X-men: Apokalipszis vegyes fogadtatású volt.

Kollégánk szerint az X-Men: Apokalipszis legnagyobb hiányossága: nagyon sok, az eseményekre releváns hatással bíró szereplőt sorakoztat fel, akiknek motivációik és döntéshozatalaik tisztázatlanok maradnak.” Ennek ellenére a Dark Phoenix ígéretes film. Az előzetes sötét és lendületes!

A főszerepben, vagyis Főnix szerepében Sophie Turner, rajta kívül a többiek is szépen felsorakoznak. A rendező az elsőfilmes Simon Kinberg, aki a korábbi részek társírója.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..