Hírek

Sötétebb, mint valaha – X-Men: Sötét Főnix második előzetes

Újabb előzetessel rukkolt elő a hosszas csúsztatás után végül június 6-án a hazai mozikba érkező X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) – úgy tűnik, a cím magáért beszélt, az X-Men-univerzum még sosem volt ilyen sötét hely.

A rendező-forgatókönyvíró Simon Kinberg még inkább kitágítja a legutóbb a Logannel és a Deadpool 2.-vel jelentkező X-Men-univerzumot – ezúttal a bolygónkon kívülről érkező fenyegetéssel is fel kell venniük a harcot a mutánsoknak. A legnagyobb erejű mutánst, Jean Grey-t (Sophie Turner) szemelik ki magunknak az idegenek, hogy erejét fegyverként használva az egész galaxist uralmuk alá hajtsák. A csapatnak össze kell fognia, hogy megmentsék barátjukat és saját magukat is.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az X-Men-univerzum – ha a Deadpool-filmeket is beleszámoljuk – tizenkettedik filmjében visszatérnek a már megszokott kedvencek, többek között X-professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Raven (Jennifer Lawrence) és Beast (Nicholas Hoult). Új játékosként üdvözölhetjük Jessica Chastaint, aki az előzetes tanúsága szerint nem épp a jó oldalon áll majd.

Hát ezek után mi nagyon várjuk a filmet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés