Hírek

Sötétebb, mint valaha – X-Men: Sötét Főnix második előzetes

Újabb előzetessel rukkolt elő a hosszas csúsztatás után végül június 6-án a hazai mozikba érkező X-Men: Sötét Főnix (X-Men: Dark Phoenix) – úgy tűnik, a cím magáért beszélt, az X-Men-univerzum még sosem volt ilyen sötét hely.

A rendező-forgatókönyvíró Simon Kinberg még inkább kitágítja a legutóbb a Logannel és a Deadpool 2.-vel jelentkező X-Men-univerzumot – ezúttal a bolygónkon kívülről érkező fenyegetéssel is fel kell venniük a harcot a mutánsoknak. A legnagyobb erejű mutánst, Jean Grey-t (Sophie Turner) szemelik ki magunknak az idegenek, hogy erejét fegyverként használva az egész galaxist uralmuk alá hajtsák. A csapatnak össze kell fognia, hogy megmentsék barátjukat és saját magukat is.

Az X-Men-univerzum – ha a Deadpool-filmeket is beleszámoljuk – tizenkettedik filmjében visszatérnek a már megszokott kedvencek, többek között X-professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Raven (Jennifer Lawrence) és Beast (Nicholas Hoult). Új játékosként üdvözölhetjük Jessica Chastaint, aki az előzetes tanúsága szerint nem épp a jó oldalon áll majd.

Hát ezek után mi nagyon várjuk a filmet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya