Hírek

Itt a Spencer teljes előzetese Kristen Stewart Oscar-gyanús alakításával

Spencer-Kristen-Stewart

A Spencert a hazai mozikban 2021. november 11-én fogják bemutatni, addig is itt a film teljes előzetese, amelyben megláthatjuk Kristen Stewart alakítását.

A Spencer rendezője az a Pablo Larraín, aki a Jackie című szintén történelmi filmjével már bizonyított. A Jackie J.F. Kennedyt tragikus halála utáni négy napot mutatja be, szinte kizárólag Jaqueline Kennedyre fókuszálva, akinek a szerepében Natalie Portman brillírozik. A történelem és az egyén kapcsolatát vizsgálja a film, s látszólag ugyanezt teszi a Spencer-ben is,

csak ezúttal Kristen Stewartra bízta a feladatot.

Ami nem kis kihívás volt a színésznőnek, aki ezúttal véglegesen levetkőzte a tinivámpírt magáról. Sőt, már az Oscart is emlegetik az alakítása kapcsán.

A film forgatókönyvét a Birmingham bandája kreátora, Steven Knight írta, s szemmel láthatóan nem egy hiteles történelmi tabló megfestése volt a célja, hanem egy látomásokkal, érzésekkel teli hús-vér Diana hercegnő bemutatása. „Kettőnek kell lenni belőled. Kettő van belőlem is. Az igazi és az, akiről a képeket készítik. A Spencer azonban az igazit kutatja.

A Spencert Velencében már bemutatták, kritikánkat a filmről itt olvashatjátok.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com