Hírek

Spielberg: Indiana Jones nem hal meg az ötödik részben

indiana-jones-Temple-of-Doom1Indiana Jones nem hal meg a sorozat most készülő új, sorban az ötödik részében – erősítette meg Steven Spielberg rendező.

Az ismét Harrison Ford főszereplésével készülő mozi bemutatója várhatóan 2019-ben lesz – írta a BBC News. A háromszoros Oscar-díjas rendező a The Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott: „egy dolgot mondok el, nem fogom megölni Harrisont az epizód végén”.

Mind a négy előző Indiana Jones-mozit Spielberg rendezte, most is „óriási örömmel” látott munkához. Az egyelőre cím nélküli filmet a negyedik kaland, a 2008-as Indiana Jones és a kristálykoponya királysága után 11 évvel mutatják be. A Csillagok háborúja legendás Han Solóját is megformáló Ford 77 éves lesz, amikor a mozinézők újra Indiana Jones szerepében láthatják. Idén a színész a BBC-nek azt mondta: „mindig úgy véltem, lehetne csinálni még Indiana Jones-epizódot, de Spielberg és egy igazán jó forgatókönyv nélkül nem akartam. Szerencsére most mindkettő megvan: Spielberg már dolgozik a forgatókönyvön”.