Hírek

Spielberg rendezi a West Side Story remake-t?

Fotó: Flickr/David Torcivia

Miközben lassan a The Post és a Ready Player One is mozikba kerül, Steven Spielberg már a következő projektjét tervezi. A kérdés csak az, az ötödik Indiana Jones film vagy a West Side Story lesz a direktor legújabb dobása.

A régészprofesszor következő kalandja 2020. július 20-ára lett betervezve, addig, akárhogy is nézzük, talán még van annyi idő, hogy Spielberg belekezdjen régi álmába, a klasszikus musical újraforgatásába – olvastuk a The Playlisten.

„A West Side Story a kedvenc Broadway musicalem – nyilatkozta 2014-ben – a zeneirodalom egyik legszebb darabja. Istenem, a legfantasztikusabb zenével és szöveggel, amit valaha musicalhez írtak. Csak annyit mondok: jár a fejemben.” Nem csodálkozunk a mester véleményén, Leonard Bernstein és Irwin Kostal zenéje megunhatatlan, így mi sem lennénk ellenére egy jó kis zenés filmnek – bár meg kell hagyni, a Jerome Robbins és Robert Wise rendezte 1961-es West Side Story felett még nem járt el az idő.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés