Hírek

Spielberg új sci-fijének főszerepét Tye Sheridan kapta

JOEday1-124.CR2

JOEday1-124.CR2

Tye Sheridan alakítja Steven Spielberg Ready Player One című, virtuális világban játszódó új sci-fijének főszerepét.

A Texasból származó 20 éves színész Terrence Malick Az élet fája című drámájában debütált, és azóta számos produkcióban feltűnt, az X-Men: Apokalipszisban is szerepet kapott.

Spielberg Ready Player One című filmje Ernest Cline bestselleréből készül. A főszereplőt az indiewire.com szerint hosszasan válogatták a produkcióhoz, nyílt szereplőválogatást is hirdettek. A további fontosabb szerepekben Olivia Cooke (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) és Ben Mendelsohn (A sötét lovag: Felemelkedés) látható majd.

Sheridan a kamasz Wade Wattsot játssza, aki 2044-ben az OASIS nevű virtuális utópiában tölti napjai legnagyobb részét, hogy megtalálja az eldugott kincset, amelyet a számítógépes program popkultúra iránt rajongó alkotója rejtett el, és amely lehetővé tenné, hogy megváltoztassa a valódi élet sivárságát.

A forgatókönyvet Zak Penn (Bosszúállók) írta Cline közreműködésével. A háromszoros Oscar-díjas Spielberg, akinek idén is Oscar-díjra jelölték a Kémek hídja című filmjét, ismét megszokott operatőrével, Janusz Kaminskivel dolgozik. A film 2018 márciusában kerül a mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com