Hírek

Spin-offot kap az egyik kedvenc WandaVision karakterünk

A WandaVízió (Wandavision) készítői már a sikersorozat spin-offján dolgoznak, ami az egyik mellékszereplőt helyezi majd középpontba.  

Már készülőben van a WandaVision spin-offja a Marvel Studios műhelyében, közölte a jó hírt a Deadline. A sitcom határait okosan feszegető sorozat az MCU rajongók nagy kedvencévé vált, így nem is csoda, hogy érkezik mellé az új installáció. A folytonosságra garancia Jac Schaeffer személye lesz, aki az eredeti show alkotója és egyben a beharangozott spin-off forgatókönyvírója és producere is. És hogy ez utóbbi miről fog szólni?

A híresztelések szerint a spin-off Kathryn Hahn karakterén, Agatha Harkness boszorkányon alapul.

A WandaVision egyik legszórakoztatóbb szereplőjeként bátran mondhatjuk, hogy kiérdemelte saját sorozatát. Kathryn Hahn (Mrs Fletcher, Rossz anyák, Családi üzelmek) pedig karrierjének második Emmy-jelölését kapta meg alakításáért. A sorozat egyébként tekintélyes mennyiségű jelölést gyűjtött be az Emmy-gálán (összesen 23-at), amiből aztán a rajongók csalódottságára végül csak hármat vitt haza.

A WandaVision a Skarlát boszorkány, azaz Wanda Maximoff és Vision, a humanoid android idillinek tűnő kertvárosi életét mutatja be. A  szituációs komédiák klasszikus motívumaival játszó sorozat meglepően friss és formabontó produkció a Marvel részéről. Agatha Harkness Wanda és Vision szomszédjaként mutatkozik be, aki amúgy fekete mágiát űző salem-i boszorkány. Miután megérezte a Wandából áradó varázserőt, Agatha egyszerű háziasszony képében férkőzött az eleinte mit sem sejtő pár közelébe.

Takács Janka

Janka a párizsi Sciences Po egyetem média és kommunikáció szakán végzett, marketinges szakemberként dolgozik. Mozifüggő, legfőképp a régi hollywood-i filmeket és az indie filmeket kedveli, de egy ütős filmzenével bármikor le lehet venni a lábáról.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com